Gaia fossielen en mineralen is in 1997 door ons, Chris en Tonny, als fervent verzamelaars van fossielen en mineralen opgezet voor verzamelaars en geïnteresseerden in deze materie. Hoe je hobby uit de hand kan lopen.

De naam Gaia komt uit de Griekse mythologie, en betekent “Moeder Aarde”, de oermoeder. En zeg nu zelf, zijn al die mooie dingen die uit de diverse gesteenten gehaald worden niet een beetje de kinderen van Moeder Aarde?

In ons assortiment vindt je naast fossielen en mineralen uit de hele wereld ook dingen die wij zelf gevonden hebben en nog steeds zelf gaan zoeken. Naast deze artikelen is ons assortiment in de loop der jaren uitgebreid met een scala aan carvings, sieraden en kettingen, bollen en pyramides, alles van mineralen en gesteente gemaakt. Ook de esoterie is niet vergeten, ook voor de klant uit deze hoek hebben wij van alles te bieden.

Heeft u zelf iets gevonden en wilt nu graag weten wat? Kom gerust langs om vrijblijvend te laten determineren. Een afspraak maken hiervoor is wel aan te bevelen. Ook voor verdere inlichtingen over zelf zoeken, preparen etc. staan wij u gaarne te woord.

Tot ziens in de Carnisselaan 14 te Rotterdam.

Chris en Tonny Antheunisse.